Hae
Koti Kumpulassa
Kaupallinen yhteistyö

Ayurvedaa (ja vähän muutakin) hiuksille Gyadalta!

Kaupallinen yhteistyö: Waku Organics

 

Oi, mitä ihania Gyadan hyalurvedisiä (ja paria muutakin) hiustenhoitotuotteita sainkaan Waku Organicsilta testiin! Ayurvedayrttien edut yhdistettynä innovatiiviseen 3D-hiuskompleksiin takaavat sen, että matala- ja korkea-hyaluronihappomolekyylit estävät hiusten vaurioitumista muodostamalla suojaavan kalvon hiusten pintaan. Ne myös silottavat ja kosteuttavat hiuksia sekä suojaavat niitä. Ayurvedayrtit tekevät hiuksista kiiltävät, tuuheat ja upean elinvoimaiset.

Gyadan Hyalurvedic -sarjasta valitsin testiin vahvistavan shampoon ja vahvistavan hius-kangasnaamion. Niiden lisäksi valkkasin vielä Gyadan Anti-Frizz silottavan hiustenhoitoaineen ja Liquid Crystals Styling kiiltoa antavan muotoilusuihkeen. Gyadan luonnonkosmetiikkatuotteet ovat minulle jo entuudestaankin tuttuja ja olen tykännyt testaamistani tuotteista ihan hurjan paljon. Niinpä siis odotukset olivat melko korkealla näidenkin tuotteiden suhteen!

 

 

Gyada Hyalurvedic vahvistava shampoo ja hius-kangasnaamio

Gyada Hyalurvedic vahvistava, hyalurvedinen, shampoo sisältää methia, macaa ja cassiaa (eli neutraalia hennaa). Se on ihanteellinen shampoo ohuille, heikoille ja hiustenlähtöön taipuvaisille hiuksille. Methin virkistävät ominaisuudet, sen sisältämät lukuisat vitamiinit ja mineraalit, auttavat estämään ja torjumaan hiustenlähtöä. Hiuksille välttämättömiä aminohappoja sisältävä maca vahvistaa hiusjuuria ja stimuloi hiusten kasvua. Cassia puolestaan vahvistaa hiuksia tehden niistä terveet ja kiiltävät.

Shampoota hierotaan hellävaraisesti pieni määrä märkiin hiuksiin ja päänahkaan. Shampoon annetaan vaikuttaa muutama minuutti ennen kuin se huuhdellaan pois huolellisesti lämpimällä vedellä. Hiukset jäävät pesun jälkeen upean elinvoimaisiksi, tuuheiksi ja kiiltäviksi. Shampoo todellakin lunasti odotuksensa ja vaikka vähän jännitin tuoksua, ei se ollut ollenkaan liian yrttinen vaan ihanan raikas!

Kangasnaamio hiuksille kuulosti niin mielenkiintoiselta, että halusin ehdottomasti kokeilla! Gyadan vahvistava hius-kangasnaamio toimii aikalailla samalla periaatteella kuin kasvojen kangasnaamiot. Pakkauksessa on hiuksiin laitettava kangassuoja, joka suljetaan edestä. Höyryvaikutteinen suoja kehittää lämpöä ja edistää näin naamion aktiivisten aineosien imeytymistä hiuksiin. Suoja on pestävä ja sen voi käyttää uudelleen jonkin toisen hiusnaamion tai tehohoidon kanssa.

Methia, macaa ja cassiaa sisältävä Gyadan luonnonmukainen hiusnaamio on ihanteellinen ohuille, heikoille ja hiustenlähtöön taipuvaisille hiuksille. Sen sisältämät vitamiinit ja kivennäisaineet auttavat estämään hiusten lähtöä, stimuloivat hiusten kasvua ja tekevät todellakin hiuksista ihanan elinvoimaiset, tuuheat, vahvat ja kiiltävät. Itse laitoin hiusnaamion kuiviin hiuksiin ja käyttö oli yllättävän helppoa! Suoja laitettiin päähän, se suljettiin, hiuksia hierottiin suojan läpi, annettiin vaikuttaa vartin ja huuhdeltiin!

 

 

 

Gyada Anti-Frizz silottava hoitoaine ja Liquid Crystals kiiltoa antava muotoilusuihke

Gyada Anti-Frizz hoitoaine on luonnonmukainen ja silikoniton tuote, joka todellakin avaa takut! Se on loistava valinta kuivien ja pörröisten tai kemiallisista käsittelyistä vaurioituneiden hiusten ravitsemiseen, korjaamiseen ja kiillottamiseen. Kermainen hoitoaine sisältää sekoituksen kasviuutteita, jotka yhdessä karitevoin, malvan ja hydrolysoitujen vehnä- sekä soijaproteiinien kanssa palauttavat hiusten normaalin pehmeyden. Hiuksista tulee todella silkkiset!

Hoitoaine on parabeeniton, ftalaatiton ja vegaani. Hoitoainetta levitetään pieni määrä puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin koko pituudelle shampoopesun jälkeen. Hoitoaineen annetaan vaikuttaa pari minuuttia ja sitten hiukset huuhdellaan huolellisesti. Hoitoaine tuoksuu aivan ihanalle ja on erittäin laadukas ja toimiva. Se toimii minun hiuksissani hyvin myös hiusten hoitoainepesuun, jota minun tulee aina silloin tällöin tehtyä.

Gyadan Liquid Crystals Styling kiiltoa antava muotoilusuihke antaa hiuksille kiiltoa ja estää kaksihaaraisten syntymistä. Argan-, manteli- ja rypälesiemenöljystä sekä muista puhtaista kasvisöljyistä tiivistetty sekoitus on omiaan erinomaisesti kuiville, hauraille ja heikoille hiuksille. Se palauttaa heti niiden kiillon ja silkkimäisyyden, suojaa hiuksia ulkoisilta rasituksilta ja myöskin föönin kuumuudelta. Suihke on silikoniton, parabeeniton ja ftalaatiton sekä tietenkin täyttä luonnonkosmetiikkaa.

Suihke ei ole varsinaisesti suihkemuotoineen vaan ehkä enemmänkin öljymäinen. Sitä ei siis suihkuteta hiuksiin vaan levitetään pieni määrä käsien kautta. Sitä voi käyttää joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, ja jos suihketta käytetään kosteisiin hiuksiin, saa hiukset hyvin muotoiltua suihkeen avulla ja samalla se toimii myös lämpösuojana. Kuiviin hiuksiin olen suihketta käyttänyt antamaan kiiltoa, silkkisyyttä ja siloittamaan hiuksia. Tuotteen tuoksu on sama kuin hoitoaineessa eli siis aivan ihana!

Nyt toukokuu on muuten Waku-Organicsilla hiustenhoidon erikoiskuu, joten kannattaa käydä vilkaisemassa, olisiko heidän valikoimassa juuri sinulle jotakin sopivaa! Heillä on myynnissä esimerkiksi laaja valikoima Radicon kasvivärejä ja mekin tyttären kanssa kokeilimme niitä hiljattain. Tyttö värjäsi hiuksensa ekaa kertaa ja kasvivärit olivat juuri sopiva valinta tähän. Postaus meidän hiusvärikokeilusta löytyy tämän linkin takaa. Siellä näkyy kuinka me onnistuimme!

 

-R

 

Kaupallinen yhteistyö: Waku Organics

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *