Hae
Koti Kumpulassa

Meidän ihana helaloma ja pieni kiitos elämälle!

 

Olipahan ihana helaloma! Keskiviikon ja Helatorstain välisen yön keskimmäiset lapset pääsivät papan luo mökille yökyläilemään ja palasivat sieltä eilen suoraan eskarilaisen 7-vuotissynttäreille. Juhlittiin aivan uskomattoman lämpimässä kesäsäässä serkkujen ja mun vahnempien sekä siskon kanssa koko iltapäivä ja jatkettiin siitä vielä saunomaan mökille. Mökillä mun sydän meinasi pakahtua onnesta kun vihdoinkin myös vauva pääsi möyrimään papan rakkaudella tekemälle mökkirannalle!

Mä mietin usein, että millaista olisi asua jossain, missä on aina lämmin. Jossain, missä saisi aina elää kuin kesällä. Olisiko sydän ja mieli aina niin kevyt kuin täällä kylmässä silloin kun kesän lämpö vihdoin saapuu? Toisaalta, osaisko lämmöstä enää nauttia, jos sitä olisi aina vaan tarjolla? Alkaisko se sitten jo kyllästyttää ja tuntua liian normaalilta? Tuskinpa ainakaan tälläistä sydäntä sykähdyttävää tunnetta tulisi kun ei olisi takana sitä pitkää pimeyttä ja kylmyyttä.

Mutta takaisin siihen meidän helalomaan. Meillä eskarilaisella jatkui Helatorstain jälkeen helaloma vielä eilen ja hän, sekä myös nelivuotias pääsivät jatkamaan hiekkaleikkejä papan mökin rannalle. Vettä tosin sateli, mutta onneksi heillä oli ollut sauna lämpenemässä. Iltapäivästä sitten käytiin lenkkeilemässä lasten kanssa pyörällä, potkulaudalla ja vaunuilla, ja mies teki työpäivän jälkeen vielä vähän pihahommia. Ihana kun aurinko jaksoi vielä paistaa iltapäivän ja illan vaikka päivällä satoikin.

Saatiin eilen myös tosi hyviä uutisia, joista olen niin kiitollinen ja onnellinen. Kiitos elämälle! Terveyttä ja elämää kun ei koskaan saisi pitää itsestäänselvyytenä.

Aivan ihana helaloma meillä oli ja nyt vielä viikonloppu jatkuu!

 

-R

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *