Hae
Koti Kumpulassa

Uusi blogi Vaikuttajamedialla – Tervetuloa Kumpulaan!

 

Ihan supermahtavaa aloittaa täällä Vaikuttajamedian sopimusbloggaajissa! Niin, mä oon Riika ja kirjoitan tätä mun Koti Kumpulassa -blogia nyt jo kuudetta vuotta. Aloittelin ihan vain omana ns. pääntyhjennyksenä silloin kun meidän poika oli vauva ja sittemmin blogista kasvoi ihan ammatti. Mun blogista ei löydy siloiteltua arkea eikä viimeisen päälle stailattuja kuvia, mutta täältä löytyy lukijoiden mukaan hyvää fiilistä, elämänmakuisuutta ja arkirealismia. Sekä kuulemma suurperhe ja persoonallinen koti!

Lapsia meillä on neljä. Iältään he ovat 10, 6, 4 sekä puoli vuotta. Miehen kanssa ollaan oltu yhdessä nyt 15 ja puoli vuotta, kihloissa 14 ja puoli sekä naimisissa 11 vuotta. Univaje on meillä molemmilla ihan törkeä tällä hetkellä, sillä tämä meidän puolivuotias neiti on nyt puoli vuotta herännyt yöt tunnin – parin välein. Päivät keskitytään eskarilaisen hakuun koulusta ja siinä ohella yritetään saada vauvaa nukkumaan edes varttia pidempään. Kotona minun seuranani on siis päivisin vauva ja meidän nelivuotias neiti – koulun jälkeen sitten koululainen ja eskarilainenkin.

 

 

Mä tykkään paljon sisustamisesta omalla tyylilläni, kosmetiikkajutuista, joogasta sekä sellaisesta hyvänmielisestä hyvinvoinnista. Tiedättekös, kituutusdieettejä täällä ei noudatella (paitsi imetysdieetti vauvan maitoallergian takia) ja mun mielestä henkinen sekä fyysinen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Itseasiassa opiskelen tässä äitiyslomani ohella joogaohjaajaksi ja tämän koulutusjakson viimeisiä tehtäviä juuri viimeistelen.

Mulla on vahva tanssitausta ja olen tanssinut neljä vuotiaasta asti balettia, jazzia ja nykytanssia. Tosi pitkään mietin, että isona musta tulee balettitanssija, mutta sitten päätin kuitenkin, että se ei oo mua varten. Loppujen lopuksi päädyin sitten Tampereen Työväen Teatteriin tanssijaksi ihan mahtavaan Marilyn -musikaaliin ja siitäkin on nyt jo melkein 20 vuotta! Sittemmin olen kouluttautunut meikkaaja-maskeeraksi, mutta nykyään blogin ohella teen työkseni mun isän remppafirman laskutusta kevytyrittäjänä.

Mun mies on yrittäjä, joten välillä työpäivät venyy sekä hänellä että siksi myös mulla. Tosin nyt korona on mahdollistanut sen, että mieskin on ottanut vähän rauhallisemmin ja pystynyt viemään eskarilaista aamuisin koululle, joten minun, vauvan ja nelivuotiaan ei ole tarvinnut. Iltapäivistähän sitten työpäivät venyvät ja välillä tuntuu, että mies ehtii nähdä vauvaa just ja just tunnin iltapäivästä. Mutta jos mies ei töitä näin paljon tekisi, ei minun olisi mahdollista kotona olla ainakaan enää äitiysvapaan jälkeen!

 

 

Mun blogista tulee löytymään sellaisia positiivisia, elämänläheisiä ja -makuisia juttuja. Välillä täältä löytyy kotikosmetiikkaohjeita, välillä kosmetiikka-arvosteluja ja joskus jotain tosi simppeleitä reseptejä. Mitään gourmeeta mun keittiövuorolla ei valmistu, sillä mies meillä on varsinainen keittiömestari. Myös sisustusjuttuja on blogissa luvassa aika ajoin, ja olen kaavaillut myös, että tekisin tänne joogatunteja tai sellaisia arjen nopeita treenivinkkejä! Uskiosin, että muillakin mun lisäksi olis sellaisille tarvetta.

Mutta tosiaan, ihan mahtavaa olla osana Vaikuttajamediaa ja hurjan lämpimästi: Tervetuloa mukaan lukemaan! Niin, ja myös insta @kotikumpulassablogi kannattaa ottaa seurantaan.

Onnellista uutta vuotta jokaiselle!

 

-R

 

2 kommenttia

  1. Maarit Sarin kirjoitti:

    Tervetuloa Vaikuttajamedialle! Maarit /Arjen suklaasuukkoja @maaritsarin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *