Hae
Koti Kumpulassa
Kaupallinen yhteistyö

Kannattiko microblading ja ripsilinjan tyvitäyttö micropigmennoinnilla? Sis. alekoodi!

Kaupallinen yhteistyö: Alisa M.

 

Kannatti. Microblading ja ripsilinjan tyvitäyttö micropigmentoinnilla ovat eittämättä olleet asioita, joita en ole katunut hetkeäkään. Omat kulmani ovat todella harvat ja karvat sojottelevat ihan minne sattuu. Karvat itsessään ovat mustia, mutta niitä on niin harvassa, että kulmien ehostus oli asia, jonka tein joka aamu, jos halusin yhtään laittautua. Microbladin muutti kulmakarvani ihan täysin ja lopputulos on ollut parempi kuin olisin koskaan voinut kuvitellakaan! Ja microblading on ollut minulla kulmissa nyt reilut kaksi vuotta.

Microbladingin kulmiini sain tosiaan jo pari vuotta sitten ja muutaman vahvistuskerran jälkeen lopputulos oli täydellinen, ja se on pysynyt kulmissani todella hyvin! En olisi koskaan voinut uskoa, että ihan oikeasti kulmakarvani voisivat joskus näyttää siltä kuin ne nyt näyttävät. Että oikeasti, minulla on siistit ja symmetriset kulmakarvat! Tuossa alapuolella kaksi ensimmäistä kuvaa ovat kulmistani ennen microbladingiä ja niistä näkee kuinka harvat ne olivat.

Tässä tullaan sitten siihen, että onnistuuko microblading jokaisen tekijän tekemänä yhtä hyvin kuin minulla onnistui. Ei varmasti onnistu, ja en voi tarpeeksi painottaa sitä, että tekijän on oltava ammattilainen. Ennen toimenpiteeseen menoa, kannattaa tutustua tekijän työhön esimerkiksi Instassa tai Facebookissa. Sitä kautta itse löysin Alisan, joka on varmasti yksi Suomen taitavimmista tekijöistä. Hän lisäksi myös kouluttaa ja sitä kautta omalta osaltaan varmistaa, että Suomeen saadaan lisää taitavia pigmentoijia. Täällä lisää!

Alekoodilla joulu15 saat Alisan Tampereen toimipisteen palveluista 15 prosenttia alennusta kunhan varaat ajan joulukuun aikana. Alennus koskee myös lahjakortteja, ja siinä onkin hyvä lahjaidea läheiselle tai vaikkapa itselle!

 

 

Tarkkaa työtä

Alisan työ on erittäin tarkkaa ja hän todella on perfektionisti työssään. Kulmat piirettiin, hahmoteltiin ja mitattiin sekä toiveeni kartoitettiin erittäin tarkasti, ja Alisan työstä huokuu rakkaus siihen, mitä hän tekee. Hän tekee sitä niin suurella palolla ja intohimolla, että minulla ei ainakaan ollut hetkeäkään sellainen olo, että mitähän tästä tulee. Että osaakohan hän nyt tehdä kulmistani sellaiset kuin haluan.

Kun mittaukset ja pohjatyöt oli tarkasti tehty ja yhdessä katsottu läpi, korjaukset tehty sekä hyväksytty, oli itse microbladingin vuoro. Microbladingtekniikassa karvat tehdään manuaalisesti kynällä, jonka terässä on 14-18 kappaletta 0,18 millin paksuista neulaa. Microblading pysyy kulmissa 1-2 vuotta, mikäli niitä ei vahvisteta ja väri haalistuu ihosta kokonaan pois. Microbladingissa käytetyt väripigmentit ovat turvallisia eivätkä sisällä metalleja tai muita yleisesti allergisoivia ainesosia. Tämä on myös asia, joka on syytä varmistaa ennen toimenpidettä!

Microbladingillä saadaan aikaan luonnolliset kulmat, vaikka kulmakarvoja ei olisi ollenkaan. Karvatekniikka mahdollistaa sen, että kulmakarvoista tulee luonnolliset ja todellakin näyttää siltä, että kulmakarvoissa olisi karvoja niissäkin kohdissa, joissa niitä ei oikeasti ole. Omat kulmani ovat tästä oiva esimerkki. Microbladingin teko tuntuu kulmissa pienenä nipistelynä ja raapimisena, mutta kulmien iho yleensä puudutetaan ennen toimenpidettä, ja minusta ainakin kipu oli hyvin siedettävää.

Kulmat paranevat noin viikossa ja kannattaa ottaa niihin ehdottomasti vielä vahvistuskerta pigmentoijan suositteleman ajan päähän, jotta loputuloksesta tulee juuri sellainen kuin toivot.

 

 

 

Ripsilinjan tyvitäytöllä kehystetty katse ilman meikkiä

Olen Alisan luona ottanut myös ripsilinjan tyvitäytön. Itse ajattelen tätä ikään kuin kestorajauksena ja olen siihenkin ollut supertyytyväinen. Se on pysynyt ripsilinjassani nyt aikalailla vuodenpäivät, taitaa itseasiassa olla enemmänkin, aika menee niin nopeasti! Ripsilinjan tyvitäyttö kehystää katseen täydellisesti ja kun luovuin ripsipidennyksistä, jäin kaipaamaan sitä, että ei tarvinnut meikata. Alisa teki minulle ripsilinjan tyvitäytön ja myöhemmin myös ripsien kestotaivutuksen sekä -värjäyksen, ja sen jälkeen meikkaaminen väheni huomattavasti.

Ripsilinjan tyvitäyttö tehdään micropigmentointitekniikalla, joka ärsyttää ihoa aiempaa tekniikkaa vähemmän. Micropigmentointi pysyy iholla 1-3 vuotta ilman vahvistuksia ja haalistuu myöskin kokonaan pois ajan kanssa. Kuten microbladingissä, myös micropigmentoinnissa käytetyt värit ovat täysin turvallisia, eivätkä sisällä allergisoivia aineita tai metalleja.

Micropigmentoinnin teko ei sattunut ollenkaan, mutta tuntui tosi jännältä kun pigmentointia tehtiin niin lähelle silmää. Itse taisin kerran käydä vahvistuksessa Alisan luona, mutta ripsilinjan tyvitäyttö on pysynyt kyllä minulla todella hyvin! Olen ollut tosi tyytyväinen kehystettyyn katseeseeni ja sitten kun nämä pigmentoinnit alkavat haalistua, käyn ihan varmasti Alisan luona vahvistuksessa.

 

 

Aina huoliteltuna

Microblading ja ripsilinjan tyvitäyttö mahdollistavat sen, että en arkena käytä meikkiä ja olen kuitenkin huoliteltu. Tosin tässä väsymyksessä silmäpussit roikkuvat polvissa ja yläluomet silmien peittona, mutta ainakin normaalioloissa, olisin huolitellun näköinen. Ja sitten kun haluan meikata (eli noin kerran puolessa vuodessa), riittää oikeastaan pelkkä ripsari, varjostus ja poskipuna.

Jos olet miettinyt microbladingiä tai ripsilinjan tyvitäyttöä, Alisaa voin todella lämpimästi ja monen vuoden kokemuksella suositella! Alisa ottaa asiakkaita vastaan Tampereen upean toimipisteen lisäksi myös Helsingissä, Porvoossa, Heinolassa ja Oulussa. Alisan sivuilta löytyy lisää tietoa sekä kuvia ja linkki löytyy tämän postauksen lopusta. En voi tarpeeksi paljon Alisaa kehua ja sanonkin usein, että kukaan muu ei enää saa koskea kulmiini tai ripsiini. Ja katsokaa kuinka upea Alisan studio Tampereen Ratinassa on!

 

 

 

Nappaa talteen alennuskoodi

Alisa tarjoaa nyt joulukuussa varatuista ajoista 15 prosenttia alennusta koodilla joulu15 ja voin todellakin ihan koko sydämestäni suositella Alisaa! Aika voi siis mennä hyvinkin ensi vuoden puolelle, jos tälle vuodelle ei enää sopivaa löydy, ja alennus koskee Tampereen toimipistettä. Kunhan varaat ajan joulukuun aikana, saat alennuksen. Linkin Alisan ajanvaraukseen löydät tämän postauksen lopusta.

Minun oli tarkoitus tänään päästä Alisan luokse hemmoteltavaksi, mutta sitten kurkku tuli kipeäksi, joten siirrettiin aika parin viikon päähän. Vitsi kuinka paljon minua harmitti, mutta varsinkin nyt korona-aikana on äärimmäisen tärkeää, että jos yhtään on minkäänlaista oiretta, pysytään kotona!

Ihanaa viikkoa kaikille, pysytyään terveenä.

Alisan sivut

Alisan ajanvaraus

 

-R

Kaupallinen yhteistyö: Alisa M.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *